O le a se mea e tatau ona e iloa e uiga i tioata faʻafefe?

Talu ai o le puipui puipui o loʻo i totonu o lona pepe, ua naʻo le faʻaleleia o le tele o taimi i ni nai tausaga pupuu.Mai le mea muamua o le PET, o le matte surface, matte surface, ma isi, ua faasolosolo malie ona faʻaleleia i le puipuiga o tioata faʻafefe.Ae ui i lea, o mea faʻapipiʻi, e foliga mai o loʻo feagai foʻi ma faʻamaʻi tioata faʻafefeteina faʻafitauli tutusa e pei o le puipuiga o le PET: fenumiai o oloa, tulaga le lelei, tau faʻavalevalea....

6367970771053235422366076

O mea taua e fuafua ai le lelei o puipui tioata

E lua vaega tetele o tioata fa'afefeteina pipii: tasi o le oloa lava ia, ma le isi o le fa'aoga fa'afitauli.Mai le oloa lava ia, pe o le tioata fa'afefete fa'apipi'i e ma'ale'ale e su'esu'eina mai mea mata'utia ma le gaosiga o gaioiga.

1. Mea mata

O puipui tioata taʻitasi e faia mai ituaiga eseese o tioata mata, ma o le malosi tioata i le va o mea faʻapitoa eseese o le a eseese.

2, le faagasologa o le gaosiga

E tolu filifiliga autu e fuafua ai le tulaga lelei o le puipui tioata:

 

1.CNC tipi

'Oti le mea tioata i se foliga talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga telefoni

2. Fa'aliga pito fa'ailoga

Faila le pito o le tioata fa'asa'o sa'o ile 2.5D arc

3. Tempering ogaumu ogaumu

I totonu o le ogaumu vevela maualuga ma le potassium nitrate, ua faateleina le malosi o le puipui tioata, ma ua matua faateleina le malosi.E tusa lava pe gau le pepa tioata, e le afaina ai tagata.

O nei fa'agasologa e tolu o mea ia e tolu e sili ona fa'amoemoeina mo fa'amau puipui tioata.

A le lelei le tipiina po'o le fa'aiila, e ono fa'a tulimanu pito, ma mafua ai ona pa gofie le tioata.Pe a le lava le taimi faʻafefeteina o le ogaumu faʻafefe, ma o mea e faʻaaogaina mo le potassium nitrate e le lelei, o le a faʻaitiitia le malosi ma le faigata.

Ae ui i lea, o le tele o oloa faʻaletonu o le a faʻaumatia i le gaosiga o le gaosiga, ae o se numera itiiti o mea leaga e le mafai ona iloa e le mata le lava.A fa'aoga se tama'i mogamoga e fai ma oloa lelei e ulufale ai i le maketi, o le a tupu ma'e pe a fa'aaoga teisi.

 

Mea puipui tioata

E tusa ai ma le faʻavasegaina o mea tioata, e mafai ona vaevaeina i tioata soda-lime ma tioata alumino-silic.Soda-lime ipu tioata o le ipu sili ona taatele i lo tatou olaga.E fa'aaogaina lautele i pisinisi eseese.O se tioata e umi se tala fa'asolopito ma o le fa'agasologa o tekonolosi e fai si fa'apitoa.Ole tulaga fa'atekinisi e maualalo, ma o le tele o faleoloa tioata laiti e mafai fo'i ona gaosia tioata soda-lime.Ae ui i lea, o le tekinolosi faʻagasologa tioata o fale gaosimea taʻitasi e eseese, ma o loʻo i ai tulaga lelei tulaga ese.I le taimi nei, o le Iapani AGC ma Schott o Siamani o le nano-calcium autu.Faʻatau tioata, e ui lava o nei laau e lua e le o taugofie, ae o le mafuaʻaga e leai se mea e sili atu nai lo le faʻamautinoaina o le mautu o le lelei o tioata.

I le taimi nei, o le tioata gorilla a Corning e faia i tioata aluminosilicate, e masani lava ona faʻavae i luga o le faʻaopoopoga o le alumina ma elemene eleele e le masani ai i le tioata soda-lime, ona fesuiaʻi lea o le sodium ma le potassium ions e ala i tekinolosi faʻapitoa e faʻaleleia ai lona faʻamalamalamaina.Feusuaiga ma le faigata, ona o le maualuga o le faʻagasologa o tekinolosi faʻagasologa, o le tau o tioata e sili atu le maualuga nai lo le tioata soda lime.

O le taimi nei o le Dragontrail o Iapani AGC ma le Xensation Cover tioata o Schott o Siamani ua suʻesuʻeina i tausaga talu ai nei, ma ua latou faʻalauiloaina foʻi le tioata alumini-silikoni, lea e faʻamalosia ai le maualuga o le moli ma le malosi, faʻatusatusa i le Corning Gorilla tioata tioata, ma le lumanaʻi. alumini silikoni.Afai o le tekinolosi o tioata e faʻalauiloaina e tagata lautele, o le tau e mafai ona faʻasolosolo malie.

 

Tulaga o le puipuiga o tioata fa'afefe

O le umi o le taimi faʻafefe, o le malosi o le maʻaʻa ma le faigata, o le taimi faʻafefe e masani lava 3-6 itula, o le aafiaga sili e sili atu i le 6 itula, ma le taimi taua e 4 itula.I lalo ifo o le 4 itula e le mafai ona taʻua o tioata faʻafefe.O lo'o maua fa'atauga fa'atauva'a puipui tioata fa'afefete e i ai le taimi fa'afefe e itiiti ifo i le 2 i le 3 itula, ma o nisi e na'o le 1 le itula, e toetoe lava a leai se aafiaga fa'afefe.

E lua auala e gaosia ai tioata fa'afefe:

Ita fa'aletino

A maeʻa ona faʻamafanafanaina le tioata i se tikeri faʻamalulu i se vevela maualuga, e vave ona faʻamalo le tioata, ma o le mata tioata e sili atu ona "malosi" e ala i le maualuga o le vevela o mea faitino o le tioata, ina ia sili atu le maaa o le tioata nai lo tioata masani.

Fa'avevelaina o vaila'au

O le tele o puipui tioata fa'afefe o lo'o fa'aogaina nei i lenei auala.Faatofu le ipu malamalama i se vaifofo masima u'amea malosi fa'a kemikolo, ma fa'afesuia'i ion radius lapopo'a ma ion radius laiti (e pei o ion lithium) i totonu o le tioata, soso'o ai ma le mālūlū, ma o le a oomi i luga o le mata'itusi lapopo'a ions fa'afesuia'i i luga. tioata.Lau'ele'ele e maua ai le fa'afefeteina.


Taimi meli: Ian-23-2019
WhatsApp Online Chat!