• Teknologjia

    Teknologjia

    Ne këmbëngulim në cilësinë e produkteve dhe kontrollojmë në mënyrë rigoroze proceset e prodhimit, të përkushtuar për prodhimin e të gjitha llojeve.

  • Përparësitë

    Përparësitë

    Produktet tona kanë cilësi të mirë dhe kredi për të na lejuar të krijojmë shumë degë dhe shpërndarës në vendin tonë.

Produktet e veçuara

Ekrani i ri është krijuar në vitin 2014, i vendosur në Shenzhen Baoan.Dispaly e re mbulon 700 metra katrorë për zonën e zyrës dhe 1,600 metra katrorë për zonën përkatëse të fabrikës, dhe ka mbi 100 punonjës, duke përfshirë 70 punëtorë, 10 inxhinierë, 10 QC dhe 10 shitje, Ka 1 gjysmë linjë prodhimi automatik dhe 1 prodhim plotësisht automatik. linja me kapacitet 100 mijë copë/M…

Lexo më shumë

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!