• Технологија

    Технологија

    Ние опстојуваме на квалитетите на производите и ги контролираме строго производствените процеси, посветени на производството на сите видови.

  • Предности

    Предности

    Нашите производи имаат добар квалитет и кредит што ни овозможуваат да основаме многу филијали и дистрибутери во нашата земја.

Избрани производи

Новиот дисплеј е основан во 2014 година, лоциран во Шенжен Баоан.Новата област опфаќа 700 квадратни метри за канцелариска површина и 1.600 метри квадратни за поврзана фабрика, и има над 100 вработени, вклучувајќи 70 работници, 10 инженери, 10 QC и 10 продажби, има 1 половина автоматска производна линија и 1 целосно автоматско производство линии со капацитет од 100.000 парчиња/М…

Прочитај повеќе

Нови пристигнувања

WhatsApp онлајн разговор!