Xiaomi kan kaskade kameramodul patent er autorisert

Kjernetips: Tianeye sjekk-appen viser at 10. mars søkte Beijing Xiaomi Mobile Software Co., Ltd. om patent på "en kameramodul og elektronisk enhet" ble autorisert.

Den 10. mars ble Beijing Xiaomi Mobile Software Co. gitt patent på "en kameramodul og elektronisk enhet", ifølge Visualize-appen.

Sammendraget viser at kameramodulen i patentet inkluderer en koblingsramme og et antall linser;tilkoblingsdeformasjonen på tilkoblingsrammen er i den første formen når kameramodulen ikke fungerer, den optiske aksen til hver linse er parallell med hverandre, de flere linsene er forskjøvet, i den andre formen når kameramodulen er i drift tilstand, og den optiske aksen til hver linse overlapper hverandre.Applikasjonen ved å endre formen på tilkoblingsdeformasjonen for å endre den relative posisjonen mellom flere linser, forskyvning når den ikke fungerer, kaskade i arbeidstilstand, bruk av en kameramodul kan oppnå en rekke opptakskrav, samtidig som kameraeffekten sikres, kan redusere den totale høyden på kameramodulen, og redusere tykkelsen på det elektroniske utstyret.

asdzxc1 asdzxc2 asdzxc3

 


Innleggstid: 17. mars 2023
WhatsApp nettprat!