O tau o le televise na siitia i luga o le laupapa, BOE: O loʻo faʻamoemoeina o le Q4 brand factory inventory o le a toe foʻi i se vai maloloina.

Talu mai Oketopa, o le tau o LCD TV panels ua fa'amutaina le 14-masina fa'aauau pea i lalo, ma o oloa tetele o lo'o fa'atupuina le si'itia i luga o le laupapa, fa'atumauina se fa'apotopotoga ia Novema;I le taimi lava e tasi, o le paʻu o le tau o oloa IT o loʻo faʻaitiitia foi, ma o nisi oloa ua faʻaalia faailoga o le taofi.

I lenei tulaga, talu ai nei, na fai mai ai le BOE i se fonotaga a le aufaipisinisi e faapea talu mai le faaiuga o le kuata lona lua o le 2022, ua masani ona fetuunai e le alamanuia le fua faatatau o le faaaogaina.O le faʻaitiitia o le faʻaogaina o le gaosiga o fale gaosi oloa e iai se aafiaga tele i le tuʻuina atu o le itu, ma o le lalolagi LCD TV vaega tuʻuina atu i le kuata lona tolu na faʻaititia i lea tausaga ma lea tausaga, ma e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona paʻu i lea tausaga ma lea tausaga. i le kuata fa.

E tusa ai ma le upusii a le laulau i le faaiuga o Novema na faasilasila mai e WitsView, o se lala o TrendForce, i le aso 21 o Novema, o le tau o televise i lalo ifo o le 65 inisi na siitia i luga o le laupapa, ma o le tau o le pa'u o IT panels na liliu i luga o le laupapa.Faatasi ai ma i latou, o le 32 inisi i le 55 inisi na siitia i le $2 ia Novema, 65-inisi le masina na siitia i le $3, ma le 75-inisi na tutusa ma Oketopa.

E le gata i lea, e tusa ai ma faʻamaumauga a le vaega lona tolu o ofisa faufautua, o le faʻaogaina o fale gaosi oloa i totonu o le alamanuia atoa na pa'ū i le tusa ma le 60% ia Setema, ma e faʻamoemoeina o le faʻaogaina o fale gaosi oloa i le kuata lona fa o le a tumau pea. pulea e tusa ma le 70%.

Talu mai le fa'ai'uga o le kuata lona lua, o le fa'amomoli o lapopo'a LCD panels ua maualuga atu nai lo le gaosiga, ma o lo'o fa'aauau pea ona fa'aitiitia le tulaga o su'esu'ega o fale gaosi oloa, lea ua pa'u'ū ai le LCD TV ma le tele-tele IT panel inventories. i le tulaga masani, ma o nisi falegaosi ituaiga i lalo ua toaga destocked ma ausia taunuuga ofoofogia

Fai mai le BOE, o le oʻo mai o le vaitau faʻalauiloa i le faaiuga o le tausaga, o loʻo faʻamoemoeina e faʻasolosolo ona toe faʻaleleia le maketi o le TV, ma e faʻamoemoe o le a toe foʻi le suʻesuʻega o fale gaosi oloa i se tulaga maloloina i le kuata lona fa.

BOE faailoa mai e faapea i tausaga talu ai nei, e pei o le LCD gaosiga laina ua faasolosolo ona ulu atu i le vaitaimi matua mai le tulaga maualuga-saosaoa atinae tulaga o le faalauteleina tele, o le sea maketi ua faasolosolo ona taulai atu i pisinisi autu a le kamupani i le alamanuia, ma oloa. tau o le faavae mo le soifua maloloina ma le mautu atinae o pisinisi filifili alamanuia o le a faasolosolo malie lava ona avea o se maliega.I le taimi umi, o mea e pei o le faʻaauauina o le tele-tele o oloa, o le faʻateleina o le faʻaogaina o tekinolosi fou, ma le faʻalauteleina o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le a faʻateleina ai le faʻatupulaia o manaoga o le laulau.I le taimi lava e tasi, a'o faasolosolo malie ona fa'amalieina le a'afiaga o le le mautonu, o le a faasolosolo malie lava ona toe fo'i le mamanu o le atina'eina o alamanuia i le sa'o.


Taimi meli: Tes-20-2022
WhatsApp Online Chat!