Ole maualuga ole mata ole OLED ole a sili atu ile LCD ile 2019

O loʻo lipotia mai aʻo amata ona faʻapipiʻi e le tele o kamupani telefoni feaveaʻi mata OLED, e faʻamoemoeina o lenei faʻaaliga faʻamalamalamaina (OLED) o le a sili atu i faʻaaliga LCD masani i tulaga o le vaetamaina o le tausaga a sau.

O le faʻaogaina o le OLED i le maketi telefoni feaveaʻi ua faʻatupulaia, ma ua siitia nei mai le 40.8% i le 2016 i le 45.7% i le 2018. O le numera e faʻamoemoe e oʻo atu i le 50.7% i le 2019, e tutusa ma le $ 20.7 piliona i le aofaʻi o tupe maua, a'o le ta'uta'ua o le TFT-LCD (le telefoni feavea'i LCD ituaiga) e mafai ona o'o atu i le 49.3%, po'o le $20.1 piliona le aofa'i o tupe maua.O lenei malosi o le a faʻaauau i nai tausaga o lumanaʻi, ma e oʻo atu i le 2025, o le faʻaogaina o OLED e faʻamoemoe e oʻo atu i le 73%.

6368082686735602516841768

O le faʻateleina o le faʻatupulaia o le maketi o le OLED faʻaalia o le telefoni e mafua ona o lona maualuga maualuga o ata, mamafa mama, mamanu ma fetuutuunai.

Talu ai ona o le US technology sauai Apple muamua faʻaaogaina mata OLED i luga o lona maualuga maualuga iPhone X telefonipoto pe a ma le tausaga talu ai, o le lalolagi gaosi telefoni, aemaise lava tagata fai telefoni mai Saina, ua faʻalauiloa telefoni feaveaʻi ma OLEDs.Telefoni feavea'i.

Ma talu ai nei, o le manaoga o le alamanuia mo lau tetele ma lautele lautele o le a faatelevaveina foi le suiga mai le LCD i le OLED, lea e mafai ai ona sili atu ona fetuutuunai filifiliga mamanu.O le tele o telefoni feaveaʻi o le a faʻapipiʻiina i se fua faʻatatau o le 18.5: 9 poʻo le maualuga, aʻo faʻaalia e le masini feaveaʻi le tala mo le 90% poʻo le sili atu o le pito i luma o loʻo faʻamoemoe e avea ma masani.

I totonu o kamupani na faʻamanuiaina mai le tulaʻi mai o OLEDs, latou te aofia ai Samsung ma o loʻo taʻutaʻua foʻi taʻaloga i le maketi OLED telefoni.Ole tele ole telefoni ole lalolagi ole fa'aaliga OLED, pe ma'a'a pe fe'avea'i, o lo'o gaosia e le Samsung Electronics 'fa'aaliga gaosi lala ole kamupani tele tekonolosi.Talu mai le uluai gaosiga tele o mata OLED telefonipoto i le 2007, o le kamupani sa i luma.Samsung i le taimi nei o loʻo i ai le 95.4% o le maketi o le OLED atamai i le lalolagi atoa, ae o lona vaega o le maketi OLED fetuutuunai e maualuga e pei o le 97.4%.

 


Taimi meli: Ian-22-2019
WhatsApp Online Chat!