Au'ili'iliga loloto o uiga o le fa'aaliga TFT

O le atinaʻeina o tekonolosi o le faʻaaliga faʻaalia ua faʻalauteleina ma sili atu i le taimi, ma o le TFT-LCD faʻaaliga o loʻo nofoia se tulaga taua tele i le fanua o faʻaaliga, o lea o le faʻaalia o lona tulaga iloga e faʻaalia ai e mautinoa lava e le mafai ona tuʻueseeseina mai ona tulaga lelei. .Tft o se transistor manifinifi-ata, o se ituaiga o oloa faʻaalia i luga aʻe o mea faʻaalia autu, ae o se tasi foi o faʻaaliga lanu LCD sili.
TFT-ituaiga faʻaaliga o loʻo i ai le lelei o le tali maualuga, maualuga le susulu, maualuga faʻatusatusa ma isi mea, ma o lona faʻaaliga faʻaalia e latalata ile crT-ituaiga faʻaaliga.
O le fa'aaliga TFT e tele ni fa'amanuiaga taua:
1. O le tele o talosaga, mai le -20 tikeri i le 65 tikeri o le maualuga o le vevela e mafai ona faʻaaogaina masani, pe a uma le faʻamalosia o le vevela o togafitiga o le TFT-LCD maualalo le vevela o le vevela faʻaogaina o le vevela e mafai ona oʻo atu i le itiiti ifo i le 80 tikeri, e mafai ona faʻaaogaina o se faʻaaliga laʻititi, e mafai fo'i ona fa'aaogaina e fai ma fa'aaliga mata tele.2. Faʻaoga lelei uiga: faʻaogaina le maualalo o le eletise, maualalo le eletise eletise, faʻaogaina le saogalemu ma le faʻamaoni faʻaleleia, laʻititi laʻititi, manifinifi, faʻasaoina le tele o mea mataʻutia ma faʻaoga avanoa.
Faatasi ai ma le maualalo o le eletise, na te faʻaaogaina pe tusa o le tasi vaesefulu e pei o le CRT faʻaaliga, lea e faʻasaoina ai le tele o le malosi.
3. E lelei uiga o le puipuiga o le siosiomaga: leai se radiation, leai se flicker, leai se faaleagaina i le soifua maloloina o tagata e faaaogaina, aemaise lava le tulai mai o meafaigaluega faaeletonika, o le tagata i totonu o le ofisa e leai ni pepa, vaitaimi lomitusi pepa, na mafua ai se suiga fou o tagata.4.TFT-LCD e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma sui, o se semiconductor faʻapipiʻi faʻapipiʻiina tekonolosi faʻapipiʻi ma tekonolosi faʻamalamalamaina, o le tuufaatasiga atoatoa, faʻaauau pea ona atiaʻe le gafatia tele.
O loʻo i ai nei amorphous, polycrystalline ma monocrystalline silicon TFT-LCD, o le ai ai isi mea i le lumanaʻi TFT, e lua substrate tioata ma substrate palasitika.5. O le faʻaogaina o tekinolosi gaosiga e maualuga, ma o uiga o le gaosiga o pisinisi tetele e lelei.TFT-LCD alamanuia tekinolosi matua, tele gaosiga o oloa maeʻa ausia sili atu nai lo 90%.


Taimi meli: Iuni-20-2019
WhatsApp Online Chat!