Hvordan velge passende LCD for ditt bilprosjekt?

Normalt må vi lage et prosjekt som er behov for å bruke LCD-skjerm for å gå i oppfyllelse, men siden dette er nye produkter for oss, så er vi ikke sikre på hvordan vi skal velge å teste ved første gang, så hvordan gjør vi det?La oss gå, la oss lære deg hvordan du velger.

  1. Vi må fortelle leverandøren at produktene våre bruker hvor sted, dette er ikke hemmelig, som fortell leverandøren denne tingen, så vil de vite hjelpe deg med å sjekke hvilken lysstyrke lcd er mer egnet, normalt hvis produktene fungerer på innendørs sted, normalt standard lysstyrke, som 200 nits, hvis produktene fungerer utendørs, er normalt 500 nits OK.
  2. Hvis vi ønsker å berøre funksjon, for dette trenger vi hvordan vi diskuterer med leverandør.Normalt for berøringsskjermer som har to typer: motstandsberøringsskjerm og kapasitiv berøringsskjerm.Motstandsberøring som er nødvendig for å bruke fingrene våre med tung berøring, så kan den fungere, kapasitouch berøringsskjerm trenger bare å bruke fingrene med lett berøring, noe som er ok.
  3. Hvis vårt produkt hovedkort/raspberry pi som ikke kan direkte la lcd fungere, i så fall må vi fortelle leverandøren at på vår side ikke kan direkte la lcd fungere og trenger leverandørhjelp.Hvis leverandøren har et eksisterende driverkort, bare spør dem tilbud det er ok, hvis ikke bare be dem om å sjekke om de tilbyr tilpasset service er ok.

Innleggstid: 03-03-2020
WhatsApp nettprat!