4.3 inch modul TFT LCD/panel lcd sing bisa dibaca sinar matahari/panel lcd Kecerahan Tinggi

4.3 inch TFT LCD module /sunlight readable lcd panel /High Brightness lcd panel

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Guangdong, China (Daratan) Jeneng Merek: Yasen Nomer Model: YX CM043-QN05-56 Tipe: TFT ukuran: 4.3" résolusi: 480*272 padhange: 1000 lampu latar: ...


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Panggonan Asal:
Guangdong, China (Daratan)
Jeneng merek:
Yasen
Nomer Model:
YX CM043-QN05-56
Tipe:
TFT
ukuran:
4.3"
resolusi:
480*272
padhang:
1000
lampu mburi:
LED
antarmuka:
Antarmuka RGB 24 BITS
IC driver:
IC driver HX8257A
Kira-kira.Bobot:
45

Kapabilitas Pasokan
20000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman
Rincian Kemasan
packing asli
Pelabuhan
HK
Lead Time:
2-3 minggu


4.3" modul LCD TFT / panel lcd sing bisa dibaca sinar matahari / panel lcd Kecerahan Tinggi

 

ukuran LCD 4.3 inci (Diagonal)
Unsur driver a-Si TFT matriks aktif
mode tampilan Biasane Putih, Transmissive
Resolusi 480*272
Area aktif 53.86 * 95.04
Ukuran modul 67.2×105.5×2.9
padhange 1000nits
Antarmuka Antarmuka RGB 24 BITS
Jinis Lampu Latar LED putih
Bobot 45
Area Tampilan (W*H) 54.86*96.04

 

  

Informasi liyane saka Shenzhen New display CO.,LTD

 

1. Merek Agen:

 *AWO/CPT/CMO//Innolux/TianMalimang merek tft lcd cetakan,sampeyan bisa njaluk rega paling competitive kanggo produk nyata;

2.Aplikasi panel lcd kami:

Produk kita akeh digunakake kanggo mesin perbankan, alat komunikasi, peralatan rumah tangga, instrumen mobil,

ponsel, telpon lawang video, E-book, Simpenan seluler, MP5, tablet PC, GPS navigator lan ing.

3.Kualitas sing kudu dipastikan:

 Kabeh panel 100% asli lan anyar, ora ana panel palsu,supaya saka tampilan Shenzhen New sampeyan bisa seneng ing

rpanel eal langsung saka pabrik asli;

 Paket asli lan Segel kanggo pesenan batch, kabeh produk ing paket asli saka pabrik asli langsung, lan kabeh

paket duwe label lan nomer serial, sampeyan bisa mriksa;

4. Cepet pangiriman:

Kita uga duwe pusat logistik internasional ing Hongkong kanggo ndhukung pesenan batch sing bakal dikirim saka Hongkong langsung lan

kanggo ngindhari Pajak Tambah Nilai ing china kanggo sampeyan,dadi sakaTampilan anyar Shenzhen  sampeyan bisa njaluk pangiriman luwih trep;

5. mitra jangka panjang:

   * Produk didol menyang luwih saka 20 negara,dadi sakaTampilan anyar Shenzhensampeyan bisa njaluk janji nyediakke luwih stabil; 

6. SuperLayanan purna jual:

Tampilan anyar Shenzhenbakal ndhukung layanan teknologi pabrik asli sadurunge lan sawise Advertisement kanggo kabeh project, sampeyan bisangirim

kabehingpanel fack bali lan kene bali sampeyan panel anyar;

7. solusi TFT LCD paling apik:

 * informasi rinci model tft lcd liyane kalebu ukuran, résolusi, padhang, suhu operasi utawa wektu urip etc ing situs web kita utawa situs web Alibaba:https://www.tft-lcd-panels.com/

Kanggo njaluk prices paling anyar, pls aran gratis kanggo hubungi kita.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Obrolan Online WhatsApp!